scapple activation problem

as
asd937
Posts: 37
Joined: Mon Apr 02, 2018 9:48 am
Platform: Mac + Windows

Mon Apr 16, 2018 2:29 pm Post

I successfully activated and used scapple but every time I restart my Mac the following message appear (see attachment),
when I click ok the program reactivate and become activated and I use it normally, and when I restart my mac the same thing appears and I will have to reactivate the program each time I open my mac.
I tried options in the fix link but the problem persists
Attachments
Screenshot at Apr 16 15-23-31.png
Screenshot at Apr 16 15-23-31.png (391.03 KiB) Viewed 1225 times

as
asd937
Posts: 37
Joined: Mon Apr 02, 2018 9:48 am
Platform: Mac + Windows

Tue Apr 17, 2018 12:49 pm Post

when I start up my Mac today same problem persist
I am afraid that I will run up activation number allowed as I have to activate every time I start up my Mac

as
asd937
Posts: 37
Joined: Mon Apr 02, 2018 9:48 am
Platform: Mac + Windows

Tue Apr 24, 2018 2:06 pm Post

Thank you loa :)

User avatar
rdale
Posts: 1246
Joined: Tue Jul 14, 2015 1:07 pm
Platform: Mac, Win + iOS
Location: St. Louis, MO
Contact:

Tue Apr 24, 2018 2:18 pm Post

What did Ioa do? I'm encountering the same issue whenever I leave Scapple running when I shut down my Mac. When I boot up, I get the message, probably because my wireless networking takes a bit to start up.
FKA: robertdguthrie
AKA: R Dale Guthrie, Robert, Mr. Obscure, and "Oh, it's you again".

as
asd937
Posts: 37
Joined: Mon Apr 02, 2018 9:48 am
Platform: Mac + Windows

Wed Apr 25, 2018 4:45 pm Post

rdale wrote:What did Ioa do? I'm encountering the same issue whenever I leave Scapple running when I shut down my Mac. When I boot up, I get the message, probably because my wireless networking takes a bit to start up.

contact L & L support by email and they will help you.