Migrate Presets

ti
tindog13
Posts: 3
Joined: Fri Feb 23, 2018 1:18 am
Platform: Windows

Tue Apr 10, 2018 7:38 pm Post

I started a project on my laptop and set up my presets to taste, but now I'm working on the project on my desktop. Clearly, the presets don't follow the project, is there a way to migrate my presets from the one computer to the other?

ti
tindog13
Posts: 3
Joined: Fri Feb 23, 2018 1:18 am
Platform: Windows

Sun Apr 15, 2018 6:58 am Post

Great

Ji
JimRac
Posts: 682
Joined: Wed Aug 27, 2014 2:06 pm
Platform: Win + iOS

Sun Apr 15, 2018 2:34 pm Post

Try Tools > Options > Manage (button lower left) > Save Preferences.

That will save your preferences to a Settings file.

Copy that file over to your other machine, and load it with Tools > Options > Manage (button lower left) > Load Preferences.

I don't know if *everything* gets transferred in that file. You will probably need to set up by hand any settings not transferred.

HTH,
Jim

ti
tindog13
Posts: 3
Joined: Fri Feb 23, 2018 1:18 am
Platform: Windows

Tue Apr 17, 2018 5:14 am Post

Thanks! Will try...